01 - LOGODNA

Sesiunea foto de logodna va ofera oportunitatea sa confirmati increderea pe care ne-ati acordat-o in  a va fi alaturi pentru marele eveniment.

02 - PREGATIRI DE NUNTA

Viziunea este sa capturam instantanee si momente reale, adaptate viziunii clientului, in timp ce adaugam o nota personala.

03 - EA SI EL

Frumusetea vietii este pretutindeni in jurul nostru iar noi avem acea pasiune unica de a captura viata asa cum se intampla!

04 - IMPREUNA

Fiecare fotografie are o poveste, ce captureaza acele momente irepetabile din viata si care fac povestea  atemporala si cu o valoare inestimabila pentru voi.

05 - CUNUNIE CIVILA

Nu lasa ca nebunia organizarii marelui eveniment sa va stea in cale si sa va opreasca sa va bucurati de MOMENT. Este momentul sa straluciti si sa fiti fabulosi.

06 - CEREMONIA RELIGIOASA

Căsătoria este o uniune legalizată prin care două persoane de obicei de sexe diferite s-au decis să întemeieze o familie, să trăiască și să-și împartă veniturile și bunurile materiale în comun. O astfel de uniune, de multe ori formalizată printr-o ceremonie de nuntă, poate fi, de asemenea, numită căsătorie. - Wikipedia

07 - PARTY

Petrecerea de nunta are loc de obicei dupa finalizarea ceremoniei de casatorie. Este tinuta de obicei in semn de ospitalitate si respect pentru cei ce au participat la ceremonie. Societatea, prietenii si familia ii recunosc pe tineri ca un cuplu casatorit

CONTACT

PhotoONE Studio

BUCURESTI, ROMANIA

www.PhotoONE.ro

Copyright © 2014 - Toate drepturile  rezervate

+