PhotoONE Studio BUCURESTI

Str. Actor Ion Brezoianu 23-25

BUCURESTI, ROMANIA

www.PhotoONE.ro

Bine ați venit pe pagina ce ne descrie:

noi suntem PhotoONE, Mihaela și Marius Dudescu!

 

Formăm o echipă incă din 2000 și avem in portofoliu, surprinse de-a lungul acestor ani, zeci de mii (poate chiar mai multe) clipe si fracțiuni de viață de familie, în cele mai frumoase aspecte ale ei!

Cupluri tinere, nou născuți, aniversări si momente asemenea... voi le numiți, noi vă spunem ca am participat la toate :)

Bănuiesc ca asta ne face sa ne numim Specialiști in “fotografie de familie”, nu? :)

 

Iubim Primavara, Viata si Renasterea Naturii!

Primavara este prilej de bucurie, lumina calda si fericire;

poate datorita naturii care renaste chiar si din cele mai firave firicele,  ne simtim noi, plini de viata si dornici de Nou;

la PhotoONE iubim Portretul, mai ales pe cel realizat intr-un cadru adecvat si deosebit, de aceea  Primavara aceasta am hotarat sa celebram Sotia, Femeia, Mama si viata pe care aceasta o reprezinta, intr-un decor special imaginat si construit de noi!

 

Am creat în studioul nostru, un colț de Sărbătoare, si vrem sa dam astfel prilej oricarei Femei, Mame sau Sotii sa-si ofere, alaturi de cei dragi, un moment deosebit, o experiență unica si o amintire de neuitat!

 

Așadar vă așteptăm cu drag,

Mihaela si Marius  :)

 

P.S. Iar celor care nu-si vor gasi timp, motivatie sau loc liber, pentru a-și rezerva sesiunea lor Foto "Portret  de Primavara" în decorul nostru deosebit, le promitem că suntem disponibili oricând, pentru ei în alte momente frumoase ale familiei lor si cu alte ocazii la fel de Speciale!

 

PRIMAVARA MINUNATA TUTUROR, oriunde v-ați afla…

MIHAELA ȘI MARIUS

IMPORTANT: Intalnirile si sesiunile foto la studio sunt onorate doar in baza unei programari.

Portofoliu PhotoONE

Tel: 0721.261.607

photo & site design by: PhotoONE 2015